alweer een maandje weg!
Door: Femke en Lizan
Blijf op de hoogte en volg Lizan en Femke
16 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam
lieve mensen,
hier weer een berichtje van ons.
wat een week! we zullen beginnen met zaterdagnacht...
Na het ongeluk zijn we s avonds met zijn alle uit eten geweest. Tenminste, dit was de bedoeling. Maar toen we erheen gingen kreeg ik ( Femke) last van mijn buik en dit werd alleen maar erger. Dus zijn Liz, maaike (huisgenoot) en ik naar het ziekenhuis gegaan. Daar hebben ze onderzoeken gedaan maar ze konden niks vinden. Voor de zekerheid moest ik een nachtje blijven en dit vond ik verschrikkelijk! ik hoop ook dat ik hier niet meer heen hoef. Eigenlijk moest ik zondagavond nog een nachtje blijven maar ik wilde graag naar huis en naar een beetje zeuren mocht dit ook gelukkig!
Maandag, dinsdag en woensdag zijn we niet naar stage geweest. We hebben deze dagen niet veel gedaan, lekker uitgerust van alles. maar er was wel 1 heel leuk ding: dinsdag kwam bram! Lizan helemaal blij natuurlijk! samen zitten ze nu in een appartementje, ook in ons complex. Zo is ze nog dicht bij mij en heeft ze lekker een eigen huisje met bram, prima geregeld dus!
Aangezien we nog steeds geen nieuwe auto hebben gekregen van Hertz hebben lizan en bram een auto gehuurd zodat ze lekker kunnen toeren. Het is een nisan sunny! hele leuke auto voor niet veel geld. Lizan heeft ook weer gereden, heel knap van haar!
vandaag zijn we met andere huisgenoten met een boot wegegaan. Onderweg hebben we 3x gesnorkeld. 1 keer met koraal en mooie vissen, de tweede keer bij de blauwe kamer ( is een grot) en de laatste keer bij een wrak. Dit was helemaal geweldig!! (zie foto`s)
tot de volgende keer,
liefs Lizan en Femke
hier weer een berichtje van ons.
wat een week! we zullen beginnen met zaterdagnacht...
tot de volgende keer,
liefs Lizan en Femke
16 Maart 2008 - 08:37
Marlies:
Lieve Lizan en Femke en Bram,
Wat leuk dat jullie hebben gesnorkeld, ben wel een beetje jaloers... Dat lijkt me echt geweldig koraal en vissen!!!!
Das een mooie manier om alle ellende te vergeten of niet?!!!
Goed ook dat er weer een auto is, viel het mee lizan?
Ben wel heel erg benieuwd naar de foto's. Ik kan ze hier niet vinden, klopt dat?
Heeeeeeel veeeeeeeeel plezier nog, geniet er weer van en tot het volgende berichtje!
Dikke knuffel Marlies ;)
p.s. Bram hoe is het met je? Last van een jetlag? Kun je een beetje wennen aan de warmte, of natuurlijk veel te blij om Lizan weer te zien, haha. -
16 Maart 2008 - 09:54
KOen:
Hallo Dames en sinds kort ook Heer!
Zo te lezen weer aardig de draad aan het oppakken. Dat snorkelen lijkt me helemaal te gek! Ik zit vol spanning te wachten op de foto's (staan nog niet op de site volgens mij). Fijne wagen he, een nissan sunny. Hele degelijke wagens met groot rijplezier is. Allen snorkelen en nissan sunny combineren is minder geslaagd weet ik uit ervaring...
Geniet met z'n allen van het goede leven!!
tot ziens!
groeten KOen -
16 Maart 2008 - 10:04
Marieël En Arnold:
Lieve lizan en femke en bram,
Wat fijn dat jullie weer aan het genieten zijn. Alle vervelende dingen achterlaten en vanaf nu is het alleen nog maar leuk. Geniet maar lekker van het mooie weer, want hier regent het alweer de hele dag. Dat gaat namenlijk snel vervelen. Dus stuur maar een beetje van die zon naar hier.
En ik ben blij lizan dat je weer achter het stuur bent gaan zitten, knap hoor!
Lizan en Bram en Femke een dikke knuffel voor jullie vanuit het kille natte angeren.
Groetjes arnold en marieël -
16 Maart 2008 - 14:23
Femke:
gelukkig gaat het weer goed met je femke,wel vervelend allemaal,geniet er maar lekker van,liefs rikie -
16 Maart 2008 - 16:29
Hedy:
Hoi dames en heer!
fijn om je weer even gesproken te hebben, Fem!en ben erg blij dat het weer goed met je gaat, kunnen wij ook weer rustig slapen!
Lizan, top dat je weer hebt gereden!
en dat snorkelen, ben vreselijk jaloers!
hou ons op de hoogte!
x Hedy -
16 Maart 2008 - 19:23
Han, Judith, Lu & Pl:
Hoi kanjers,
Wat een verhaal zeg dat ongeluk! We hoorde dat ze je nu Lizan Schumacher noemde! Gezellig hoor samen met Bram in een appartementje ..., Wij wensen jullie heel veel plezier.
Groetjes uit Kamervoort. -
17 Maart 2008 - 20:46
Fam.Hof:
Hallo Femke en Lizan,
Fijn om te lezen dat het weer de goede kant op gaat..genieten dames.Leuk hoor, snorkelen en fijn dat jullie ook weer met de auto op pad kunnen.
Tot de volgende ronde en hou jullie goed.
Bram ook veel plezier.
Veel liefs,Max,Jorik,Twan,Ronald en Mariëtte -
20 Maart 2008 - 11:38
Jan Schut:
Hey,
Ziet er leuk uit allemaal. Heel veel plezier nog op Dushi Korsou!
Groet
Jan (pabo) -
21 Maart 2008 - 16:13
Henny En Bertus:
Hé Fem, Lizan en Bram,
Ik zie dat het toch gelukt is met de foto's, hardstiikke leuk kunnen we zien waar we over praten. Jullie hebben het beter voor elkaar dan wij, hier sneeuwt het !!!!!!!Hele fijne paasdagen allemaal.
Dikke knuffel van ons. -
21 Maart 2008 - 17:23
Tim Rutten:
Hey Femke (en Lizan). Leuke verhalen allemaal:) Wist helemaal niet dat je naar Curacao toe was! Maar super leuk zeg! Hoop dat je het een beetje naar je zin hebt?!
Ik ben nu ook aan het regelen om een half jaar naar curacao toe te gaan na mijn studie. Daar lekker werken en veel uitgaan! Maarja krijg niet echt veel reacties terug van bedrijven;)
Heb jij misschien nog suggesties:P?
Hoor graag van je en heel veel plezier nog (en kijk uit he, vooral met auto's;))
Kusje Tim Rutten
21 Maart 2008 - 17:52
Daisy:
heeeej!!!
wat een geweldige foto`s!! lijkt wel een droom!!
ik lees en hoor van de familie damen dat nu alles goed gaat fijn!! noue lekker genieten en tot gauw weer!!
liefs daisy -
26 Maart 2008 - 09:29
Albert En Mariska:
he hallo damens
hoe gaat het met jullie?
Nemen jullie de zon mee naar huis want hier is het weer helemaal niets!!!
nou meiden veel plezier en suc6 met jullie stage
groetjes Albert en Mariska -
26 Maart 2008 - 14:19
Marlou, Stan, Ellen:
Dag Femke,
Wat een prachtige foto's! Ik hoop dat jullie het nog steeds naar je zin hebben.
Wij missen je wel een beetje...
Stan: Weet je wat ik doe op school?: bouwen, in de poppenhoek, scoop (ontwikkelingsmateriaal)
Marlou: ik heb vorige week mijn kinderfeestje gevierd, weet je waarover? Mega Mindy, en we gingen een echte boef vangen (dat was papa hi hi)Het was heel leuk.
Zo, nu gaan we jouw broertje dadelijk feliciteren...
Heel veel liefs,
Marlou, Stan en Ellen. -
26 Maart 2008 - 20:58
Clim:
Liz, wat ben je lekker bruin!
Heerlijk! Wij zijn erg jaloers.. Fijn om de foto's te zien. Nu zijn jullie weer met z'n 2en; veel plezier en tot het volgende bericht vol zonneschijn!
x Clim. -
27 Maart 2008 - 08:35
Stan En 1/2e + Juf:
Hey Femke
We hebben gekeken op de wereldbol waar jij bent. Want onze andere juf gaat ook weg. De kinderen vonden het erg interessant..
Groetjes de kinderen van 1/2e en een dikke kus en knuffel van stan!! :D
27 Maart 2008 - 15:52
Jeanine:
heej meiden!
Zoo wat een mooie foto's!! heerlijk dat zonnetje! Ondertussen heeft het hier gwn gesneeuwd! jaja geloof het of niet..raar he! Ik zit gwn op de pabo toetsen te maken en jullie mooi buin worden..hmm..
Lizan, knap van je dat je weer gereden hebt enne geniet van je vriend! enne fem wanneer komt die kanjer van jou langs?
kuss! -
30 Maart 2008 - 10:41
Heleen:
Fijn dat alles nu goed gaat. Leuk dat jullie gesnorkeld. Heel veel plezier nog!
Groetjes Heleen Walter Toosje en Dirk -
31 Maart 2008 - 20:51
Vera:
Hee lieve Femke en Lizan!
Ik vind het leuk dat jullie bij ons op de Anaseweg zijn komen wonen! We gaan er nog een paar hele leuke maanden van maken hier! :D
groetjes Vera -
02 April 2008 - 10:53
Opa Scholten.:
Beste Lizan - Bram en Femke,
Allereest leuk dat je aan mijn verjaardag hebt gedacht. ik heb een hele leuke verjaardag gehad met veel gasten leuk.!!
Lizan leuk dat Brammetje is gekomen, na een wat moeilijke periode kun je hem er wel bij gebruiken, nu het toch weer wat beter gaat moet je er allemaal maar weer van genieten van de mooie dingen daar, ik heb de foto's gezien dan zal dat allemaal best wel lukken, ook het weer is beter als hier dus geniet er maar van.
Hartelijke groeten ,
Opa Scholten.