de vlucht en aankomst op Curacao
Door: Femke en Lizan
Blijf op de hoogte en volg Lizan en Femke
13 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam
daar zitten we dan,tien over half 9 "onze" tijd (bij jullie is het nu half 2), in onze mooie kamer. nou ja mooi, het is hier geen 5 sterren appartementje maar het is te doen! zie foto`s.
de reis was mooi maar heel vermoeiend! we hebben er 12 uur over gevlogen met een tussenstop op Aruba. Maar het uitzich was geweldig. zie foto`s!
we hebben net te voet boodschappen gedaan en het woord "dushi"( schatje) is ons al genoeg om de oren gevlogen haha!
ook hebben we net koud gedoucht want warm water kennen ze hier niet.
we gaan nu lekker slapen en beloven dat er snel weer een berichtje komt vnuit het o zo zonnige Curacao!
liefs en kus van Lizan en Femke
13 Februari 2008 - 08:25
Marlies:
Hey schatjes (vind dushi zo'n raar woord, haha),
Wat een gek idee dat jullie nu liggen te slapen en dat het daar half 4 's nachts is. Ik ben nu aan het werk!
Fijn dat jullie zo'n goede vlucht hebben gehad! Ik kan alleen de foto's niet zien, kan dat? Ben wel heel benieuwd!!
Alvast een hele fijne dag vandaag, als jullie straks opstaan en ik spreek jullie vast vanavond nog wel.
Dikke kus Marlies ;) -
13 Februari 2008 - 08:34
Inge En Giang:
heel veel plezier en geniet lekker van jullie verblijf daar. we volgen jullie op de voet en horen ook alles van marlies
groetjes inge -
13 Februari 2008 - 08:36
Bram:
Hey dames!
Wat fijn dat het allemaal goed is gegaan met reizen, boodschappen doen, studio!! Ik ga ook ff op zoek naar de foto's en ben superbenieuwd naar de verhalen!
Hele fijne dag vandaag en maak er iets moois van!
Liefs dikke X Bram
Haha..ik zei het toch..Me dushi ;) -
13 Februari 2008 - 11:17
Janine:
Hee meisjes!!!
Wat fijn dat alles goed gegaan is!
Waar verblijven jullie nu? dan kunnen wij jullie straks opzoeken.... En de foto's kan ik niet zien!! heel veel succes en ik zie jullie snel!
Kus Janine. -
13 Februari 2008 - 12:46
Kellie:
Hey Femke en Lizan!
Heel tof dat jullie in Curacou zijn, hoop dat jullie echt een supertijd tegemoet gaan. Hopelijk zijn er ook veel leuke mannelijke dushi's ;)
XKellie -
13 Februari 2008 - 14:37
Fam.Hof:
Heeee hallo duo,
Zo, de vlucht goed verlopen pfff wat een opluchting.Hopelijk is het eten net zo lekker als hier.Geniet van het mooie weer en alle nieuwe indrukken "dushi"(ligt er natuurlijk wel aan wie het zeggen!).
Heel veel plezier,
xx -
13 Februari 2008 - 17:36
Chantal :
Hallo..
Wat super dat jullie daar zijn zeg..!!!
Ik wil jullie heel veel plezier en succes wensen.
Maak er een leuke tijd van, want dit doe je nooit meer.
Geniet ervan..
Groetjes Chantal (vriendin van Sara) -
13 Februari 2008 - 19:40
KOen:
Ha Lizan en Femke!
goed te lezen en van Bram te horen dat de reis goed is gegaan. Vliegen is leuk he? De zon is hier sinds vanochtend weer weg, wat gelijk de wereld een stuk somberder maakt. Daarom ,mazzelaars, geniet maar lekker van het heerlijke zonnetje ;)
Lizan bedankt voor je smsje. Het was zeker even spannend en vandaag zijn Monique en ik allebei thuis gebleven om bij te komen. Voel me nu weer goed en ga morgen "gewoon" weer werken.
Doe lekker nog een paar dagen rustig aan!
greetz KOen -
13 Februari 2008 - 19:59
Corry:
Ha, die Lizan en Femke
Hartstikke fijn jullie berichtje te lezen. Oké een beeeeeetje jaloers ben ik wel, als ik eraan denk dat jullie daar fijn en warme temperaturen hebben, terwijl wij hier in een koud en mistig grijs wereldje zitten. Maar geniet er heeeeeeerlijk van en maak er een fijne tijd van. De zon héb je, al staat er een koude douche tegenover. Lizan ik sprak vanmorgen heel toevallig de oma van ene Joyce Bruggeman . Zij is een week eerder dan jullie op Curacao aangekomen en werkt daar sinds maandag 11 februari voor 3 maanden op de Marnix basisschool.Wie weet kom je elkaar nog eens tegen. Die oma zou jouw naam aan die Joyce doormailen, en zo zie je maar weer dat de wereld best klein is.
Nou ja?????? Klein????
Ik volg jullie via de berichten, oké?
Lizan en Femke, heel veel suc6 en hou ons op de hoogte, oké?
groetjes Corry